Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Ibrahimovic Türkiye'de gol kralı olur"

/ Kaynak: AA
"Ibrahimovic Türkiye'de gol kralı olur"

SPOR Haberleri  / AA

Trabzonsporlu futbolcu Zengin, yakın arkadaşı Ibrahimovic'in Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor takımlarını yakından tanıdığını söyledi.

Erkan Zengin, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri'nde Rusya ve Avusturya ile karşılaşacak İsveç Milli Takımı'nın başkent Stockholm'de gerçekleştirdiği kampta AA muhabirine açıklamada bulundu.
İsveç'in Türk asıllı futbolcusu Erkan Zengin, Ibrahimovic'in basın toplantısında Türkiye'den gelen transfer teklifleriyle ilgili soruya verdiği "onur duydum" açıklamasının hatırlatılması üzerine, Ibrahimovic'in ağzından bu tür kelimelerin çıkmasının kendisini sevindirdiğini ifade etti.
Yıldız futbolcunun milli takım kampında transfer konusunu hiç konuşmadığını vurgulayan Erkan Zengin, "Ibrahimovic, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor takımlarını yakından tanıyor. Bu takımlardan birine gelmesi durumunda gol krallığını kimseye bırakmayacaktır" diye konuştu.
Spor Toto Süper Lig'in ilk iki haftasında Bursaspor ve Beşiktaş maçlarında attığı gollerle takımına katkı sağlayan Erkan Zengin, şu anda formunun zirvesinde olduğunu ve Rusya, Avusturya maçlarında şans verilmesi halinde gollerine İsveç Milli Takımı'nda da devam edeceğini belirtti.
Trabzonspor'un bu sezon iyi bir takım kurduğunu aktaran Erkan Zengin, 6 aylık bir adaptasyon sürecinden sonra bordo-mavili takıma alıştığını ve bunun da futboluna yansıdığını kaydetti. Ekip olarak çok koşup mücadele ettiklerini ifade eden 30 yaşındaki futbolcu, takımdaki arkadaşlık ve yardımlaşma ruhunun zirvede olduğunu sözlerine ekledi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...