Kayserisporlu futbolcular Türk bayrağıyla

Kayserisporlu futbolcular Türk bayrağıyla

SPOR Haberleri

Türk bayrağı açan Kayserisporlular, teröre karşı birlik ve beraberlik istedi

TERÖRE bir tepki de Süper Lig takımlarından Kayserispor'dan geldi. Trabzonspor maçına hazırlanan sarı- kırmızılılar, Dağlıca ve Iğdır'da meydana gelen saldırılarda şehit düşen askerler ve polisleri Türk bayrağı açarak andı. Futbolcular, teröre karşı birlik, beraberlik ve sağduyu istedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor maçı hazırlıkları öncesi Kayserispor Kadir Has Tesisleri'nde yaptığı konuşmada, şehitlere rahmet ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı diledi. Kafkas, şunları söyledi:

"Öfkemiz aklımızın önüne geçmeye başladı. BU acı katlanılır gibi değil. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Kelimeler boğazıma düğümleniyor. Herkesin üzerine sorumluluklar düşüyor. BU işten sıyrılmamız gerekiyor. Yoksa bu şekilde devam etmesi söz konusu değil. Ne gerekiyorsa biz yapmaya hazırız. Maçlarda ertelenirse, ertelensin. Başımız sağ olsun."

Kayserispor Takım Kaptanı İbrahim Dağaşan da, terörün ülkede yaşattığı olumsuz havadan sağduyu, birlik ve beraberlik içinde çıkılacağını söyledi ve "Acımız büyük, böyle zamanlarda kenetlenmeli, birlik içinde olmalıyız" diye konuştu. Sarı kırmızılı takımın yerli ve yabancı futbolcuları, antrenman sahası içinde dev bir Türk bayrağı açtı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...