Fenerbahçe Sneijder'in peşinde

Fenerbahçe Sneijder'in peşinde

SPOR Haberleri

Başkan Aziz Yıldırım bir dostunun "Galatasaray halen Sneijder'le sözleşme yenilemedi. Alır mıyız?" sorusuna "Uzatmazlarsa alırız, neden almayalım"

Birçok dünya yıldızıyla adı anılan Fenerbahçe'de son olarak öyle bir isim gündeme geldi ki, deprem etkisi yapacak türden... Sarı-lacivertli ekipte gözlerin üzerine çevrildiği bu isim G.Saray'ın süper starı Wesley Sneijder'dan başkası değil. İki ezeli rakip arasındaki transfer yarışında adeta "son nokta" olacak Sneijder planı, bizzat başkan Aziz Yıldırım tarafından dile getirildi. İddiaya göre, bir sohbette yakın dostunun, "Başkanım, Galatasaray Sneijder'la hala sözleşme uzatmadı. Serbest kalacak. Sezon sonunda alır mıyız?" diye sordu. Yıldırım bu soruya kendinden emin bir şekilde kısa ama öz cevap verdi: "Uzatmazlarsa alırız, neden almayalım." 


AYRILDIĞI GÜN DÜĞMEYE BASILACAK
Yıldırım'ın sözleri çevresindekileri heyecanlandırırken, önümüzdeki dönem transferde çok sıcak günler yaşanacağının da işaretiydi. Edinilen bilgiye göre, F.Bahçe Sneijder konusunda harekete geçmek için, bu futbolcunun G.Saray'la bağlarını kesin olarak koparmasını bekleyecek. Hollandalı yıldızın takımla yollarının ayrıldığı gün ise operasyon için düğmeye basılacak. Bilindiği gibi Sneijder, uzun süredir G.Saray'dan sözleşme yenileme teklifi bekliyordu. Cimbom'la mukavelesi 31 Mayıs 2016'da bitecek olan tecrübeli oyuncu, FIFA kuralları gereği 1 Aralık 2015 tarihinden itibaren başka kulüplerle görüşme, hatta anlaşma yapma hakkına sahip olacak.


CİMBOM'DAN DA JET TEKLİF
Fenerbahçe'nin Sneijder planı G.Saray'ı da harekete geçirdi. Hollandalı yıldıza 2018'e kadar sözleşme önerildi. Ancak Avrupa'dan da teklifler alan Sneijder düşünmek için G.Saray yönetiminden süre istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...