Nani Ronaldo'yu bile geçti

Nani Ronaldo'yu bile geçti

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli Nani, Fernando Santos döneminin yıldızı oldu, Cristiano Ronaldo'yu da geçerek Portekiz'in gözde ismi haline geldi.

Portekiz Milli Takımı'ndaki teknik direktör değişikliği en çok Fenerbahçeli bir futbolcuya yaradı. Sezon başında Manchester United'dan sarı-lacivertli ekibin yolunu tutan Nani, milli takım kariyerinde doludizgin ilerliyor. 
Portekizlilerin, son iki milli takım hocasına göre yaptığı değerlendirmeye göre tecrübeli oyuncu hem Paulo Bento hem de şimdiki teknik adam Fernando Santos'un gözdesi oldu.  
Hatta Nani Santos'un gözdesi oldu ve en çok tercih ettiği oyuncu durumuna geldi. Nani, Portekiz'in hemen her maçında 90 dakika sahada görmeye alışık olduğumuz Cristiano Ronaldo'yu bile geride bıraktı. Nani, Santos'un görevde olduğu ilk senede 9 maçta toplam 686 dakika forma giyerek 8 maç-636 dakikada kalan Real Madridli yıldızı geride bıraktı ve en çok forma giyen Portekizli oldu. EURO 2016 Elemeleri'nde şu ana kadarki altı maçın tamamında forma giyen tecrübeli futbolcu, hazırlık karşılaşmalarında da görev aldı.  
 
Raul Meireles düşüşte 
Fenerbahçe'nin bir diğer Portekizlisi Raul Meireles ise yeni hoca ile geriledi. Bento'nun ilk senesinde 10 maçta forma giyen Meireles, Santos tarafından tercih edilmeyen isimler arasında yer aldı. Meireles Bento'nun ilk senesinde döneminde 780 dakika ile, 730 dakika forma giyen Nani'yi bile geride bırakmıştı.     

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...