Yiğidolar'da hedef 3 puan

/ Kaynak: AA
Yiğidolar'da hedef 3 puan

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'de henüz 3 puanla tanışamayan Medicana Sivasspor, galibiyet hasretine yarın Çaykur Rizespor karşısında son vermek istiyor.

Lige iyi bir başlangıç yapamayan kırmızı-beyazlı ekip, ligde geride  kalan 3 haftada sahasında Galatasaray ile 2-2, Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldı  ve deplasmanda Eskişehirspor'a 4-2 mağlup oldu.  
Ligde en son geçen sezonun 29. haftasında, 4 Mayıs'ta Kayseri  Erciyesspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, bu karşılaşmanın  ardından çıktığı 8 lig maçında galibiyet elde edemedi. 
Bu sezon lige kadrosunda önemli bir revizyona giderek başlayan  Yiğidolar, ligde geride kalan 3 haftada 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.  Sivasspor, bu 3 lig maçında rakip fileleri 5 kez havalandırırken kalesinde ise 7  gole engel olamadı. 
Medicana Sivasspor'un Yeni Rize Şehir Stadı'nda yarın 17.00'de Çaykur  Rizespor ile oynayacağı karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...