Medipol Başakşehir karşısında Beşiktaş'ta tek hedef 3 puan

Medipol Başakşehir karşısında Beşiktaş'ta tek hedef 3 puan

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında yarın Medipol Başakşehir'i konuk edecek.

Siyah-beyazlılar ile Medipol Başakşehir arasında Atatürk Olimpiyat  Stadı'nda oynanacak ve saat 17.00'de başlayacak maçta, hakem Serkan Çınar düdük  çalacak. 
"Kara Kartallar", galip gelmekte zorlandığı rakibi karşısında  kazanarak, hem milli maç arasından kayıpsız dönmeyi hem de hafta içi UEFA Avrupa  Ligi'nde Arnavutluk'un Skenderbeu takımı ile deplasmanda yapacağı karşılaşma  öncesi moral bulmayı hedefliyor.  
Sezona deplasmanda alınan 5-2'lik Mersin İdmanyurdu galibiyetiyle  başlayan, ikinci haftada konuk ettiği Trabzonspor'a 2-1 yenilerek bu sezonki ilk  puan kaybını yaşayan Beşiktaş, 3. hafta mücadelesinde ise deplasmanda  Gaziantepspor'u 4-0 mağlup etmişti.  
Ligde ilk 3 haftada 2 galibiyet ve bir yenilgiyle 6 puan toplayan  Beşiktaş, 7'şer puanlı lider Fenerbahçe ve Trabzonspor'un ardından averajla 3.  sırada bulunuyor. 
 
3000. gol bekleniyor  
Beşiktaş, Medipol Başakşehir karşısında 3 puanın yanı sıra 3000. gol  için de mücadele edecek.  
Ligde 1876. maçına Medipol Başakşehir karşısında çıkacak  siyah-beyazlılar, rakip fileleri 3 kez havalandırması halinde lig tarihindeki  3000. golüne ulaşacak. "Kara Kartallar"ın 3000. golünü kaydedecek futbolcu da  adını siyah-beyazlı ekibin tarihine yazdırmayı başaracak.  
Beşiktaş, geride kalan 1875 maçta 1001 galibiyet, 525 beraberlik ve  349 yenilgi aldı, 2997 gol atıp, kalesinde 1561 gol gördü. 
 
Quaresma'nın cezası sona erdi  
Beşiktaş'ta kart cezası nedeniyle Gaziantepspor maçında forma giyen  Ricardo Quaresma, Medipol Başakşehir karşılaşmasında takımdaki yerini alabilecek.  
Siyah-beyazlıların, ligin 2. haftasında Trabzonspor'a 2-1 kaybettiği  maçta ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalan ve takımını eksik  bırakan Portekizli yıldızın, cezası sona erdi.  
Quaresma, teknik direktör Şenol Güneş'in forma vermesi durumunda  Medipol Başakşehir karşısında görev yapabilecek.  
Beşiktaş'ta, Medipol Başakşehir maçı öncesi uzun süreli sakatlıkları  bulunan Tolgay Arslan ve Veli Kavlak dışında eksik bulunmuyor. 
İki takım arasında geçen sezonki 2 lig karşılaşması da Başakşehir  Fatih Terim Stadı'nda oynanmış, sezonun ilk yarısındaki mücadelede 9 kişi  kalmasına rağmen Medipol Başakşehir'i 2-1 yenen siyah-beyazlılar, ikinci yarıdaki  maçta ise rakibiyle 0-0 berabere kalmıştı. 
 
Medipol Başakşehir seri peşinde  
Süper Lig'deki ilk puanlarını 3. haftada Bursaspor'u 2-1 yenerek alan  Medipol Başakşehir, Beşiktaş karşısında da sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.  
Tarihinde ilk kez mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'ne ön eleme turunda  veda eden, ligdeki ilk 2 maçında Antalyaspor'a 3-2, Kasımpaşa'ya 1-0 yenilen  lacivert-turunculular, 3. haftada Bursaspor karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle  kötü gidişe "dur" dedi.  
Ligin 4. haftasında konuk olacağı siyah-beyazlılar karşısında da  sahaya 3 puan parolasıyla çıkacak Medipol Başakşehir, güçlü rakibini mağlup  ederek, galibiyet serisi yakalamayı planlıyor. 
 
Emre Belözoğlu Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek  
Medipol Başakşehir'in bu sezon dikkati çeken transferlerinden biri  olan Emre Belözoğlu, sakatlığı nedeniyle Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek.  
Lacivert-turunculu takımın hafta içi yaptığı antrenmanda sakatlanan  tecrübeli futbolcu, siyah-beyazlılar karşısında takımındaki yerini alamayacak. 
Medipol Başakşehir'de ayrıca, uzun süreli sakatlıkları bulunan  Alexandru Epureanu ve Semih Şentürk de Beşiktaş'a karşı görev yapamayacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...