Horoz öttü, rüya bitti

Horoz öttü, rüya bitti

SPOR Haberleri

EuroBasket 2015 ikinci tur maçında ilk çeyrek dışında ev sahibine direnemedik. Horozlar çeyrek finale zorlanmadan yükseldi

2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2015) ikinci tur maçında Fransa ile Lille'de karşılaşan A Milli Basketbol Takımımız salondan farklı mağlup ayrılarak turnuvaya veda etti: 53-76. Maça iyi başladık. Batum, De Colo ve Gobert'la skor üreten Fransa önünde Ersan ve Ali Muhammed'in üçlükleriyle ayakta kaldık. Pota altında disiplinli savunmasıyla rakibine sayı imkanı tanımayan ay-yıldızlı ekibimiz ikinci periyoda 18-17 önde girdi. Ali Muhammed'in iki sayısıyla skoru 20-17'ye getirerek moralli başladığımız bu çeyrekte pota üstünlüğünü yavaş yavaş ev sahibine kaptırmaya başladık. Skor kısırlığı çektik. 8 sayı üretebildiğimiz bu bölümde Fransa'da Lauvergne'ye bir türlü mani olamadık. Bu oyuncunun skorerliğine Batum ve Fournier de katılınca soyunma odasına 10 sayı farkla 36-26 mağlup ve moralsiz girdik. 

Horoz arayı açıyor

Fransa Batum'un üçlüğüyle girdiği 3. çeyrekte maçı domine etmeye başladı. Ersan ve Cedi Osman'la dirensek de Horozlar potadan kolay kolay boş dönmez oldu. De Colo ve Tony Parker'ın sayıları farkı gittikçe açtı: 51-38. Fournier ve Gelabale'nin üçlükleri moralimizi alt üst etti. Son bölüme 19 sayı geride girdik: 59-40. Bu bölümde rahat oyunuyla skorun erimesine izin vermeyen Fransa karşılaşmadan 76-53 galip ayrılarak çeyrek finale çıkan takım oldu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...