Antalyaspor havaya girdi

/ Kaynak: AA
Antalyaspor havaya girdi

SPOR Haberleri  / AA

Ceylan, "Takım içindeki birliktelik ve uyum her geçen gün artıyor. Bu birliktelik devam ettiği sürece galibiyetlerin devam edeceğini düşünüyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in dördüncü haftasında  Eskişehirspor'u 2-0 mağlup eden Antalyaspor'da basın sözcüsü Hasan Ali Ceylan,  takımdaki uyumun sürmesi durumunda galibiyetlerin devam edeceğini söyledi.
Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor maçının  özellikle ikinci yarısında iyi bir oyun sergilediklerini ifade ederek, "İyi bir  takım olma yolunda ilerliyoruz. Kaliteli oyunculardan oluşan güzel bir kadro  kurduk. Önemli olan takım olabilmek. Takım içindeki birliktelik ve uyum her geçen  gün artıyor. Bu birliktelik devam ettiği sürece galibiyetlerin devam edeceğini  düşünüyorum" diye konuştu. 
Ligde şu anda lider olduklarını hatırlatan Hasan Ali Ceylan, bu  durumun gurur verici olduğunu kaydetti. Ceylan, sezon sonunda ligdeki sıralamanın  şimdiki sıralamadan daha önemli olduğunu vurguladı. 
Hasan Ali Ceylan, Kamerunlu futbolcuları Samuel Eto'o'nun,  Eskişehirspor maçında da iyi bir mücadele sergileyerek 2 gol attığını belirterek,  "Eto'o'nun kalitesi tartışılmaz. Eto'o oyun içinde birçok golcünün yapamadığını  yapabiliyor. Özellikle son vuruşlarda nerede durması gerektiğini çok iyi biliyor"  ifadelerini kullandı. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...