Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Simeone, 'Galatasaray maçı kolay olmayacak'

Simeone, 'Galatasaray maçı kolay olmayacak'

SPOR Haberleri

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Galatasaray karşısına geçen sene Olympiakos maçından aldıkları dersle çıkacaklarını söyledi.

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Galatasaray maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Salı günü İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi karşılaşması öncesinde UEFA.com'a konuşan tecrübeli teknik adam, "Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Tecrübemizin de yardımıyla umarım Türkiye'de güçlü bir başlangıç yapacağız. Tabi bu kolay olmayacak" dedi.
Arjantinli hoca şöyle devam etti: "Grup maçlarımıza deplasmanda başlıyoruz ve bu iyi bir şey değil. İstanbul'daki maçta çok dikkatli ve sorumluluk bilinciyle oynamalıyız. Aynı şey başımıza geçen yıl geldi. İlk maçımızı deplasmanda Olympiakos ile oynadık ve kaybettik. Sonra bu durumu toparlamak için üst üste galibiyetler almamız gerekti. O yüzden şimdi aynı hataya düşmememiz gerekiyor". 


'Benfica en zorlu rakibimiz'
Simeone ayrıca grupta en zor rakipleri olarak gördükleri takımın Benfica olduğu yorumunda da bulundu ve ikinci maçları olacak Portekiz ekibiyle sahalarında yapacakları karşılaşmanın düğümü çözeceğini ifade etti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...