Şenol Güneş, soyunma odasında Gomez'e övgüler yağdırdı

Şenol Güneş, soyunma odasında Gomez'e övgüler yağdırdı

SPOR Haberleri

Soyunma odasında yıldız oyuncuya övgüler dizen Güneş, “Ona istediği topları verince neler yapabileceğini gördük. Bu performans bizi şampiyon yapar” dedi

HÜSEYİN?EROĞUL - İstanbul'daki gol perdesini Başakşehir karşısında açan ve attığı 2 golle takımına zorlu mücadelede 3 puan hediye eden Mario Gomez'in performansı parmak ısırttı. Görev aldığı haftalardaki etkisiz görüntüsü üzerine eleştirilmeye başlanan yıldız oyuncu attığı gollerle tenkitlerin büyümesine izin vermezken, Başakşehir karşısında tek karavana yaptı. Maç boyunca toplam 6 şut çeken Alman oyuncu, 1 kez kaleyi tutturamazken çerçeveyi bulan 5 şutun ikisini gole çevirdi. Gomez 90 dakika görev yaptığı mücadelede yüzde 83'lük şut yüzdesiyle oynadı. Siyah-beyazlıların yeni gol makinasının ortaya koyduğu bu performans başta yönetim olmak üzere Teknik Direktör Şenol Güneş'in yüzünü güldürürken, tecrübeli teknik adamın Gomez'i maçın ardından özellikle tebrik ettiği öğrenildi. 

En iyi hücum hattı bizde

Hafta boyunca Alman yıldızla konuşarak maça hazırlayan Güneş'in, soyunma odasında “Ligin en iyi hücum hattı bizde. Oynayacağınız her maçı kazanabilecek kapasitedesiniz. Bu sene hep beraber büyük işler başaracağız” diye konuştuğu öğrenildi. Taktik antrenmanlarda sürekli olarak Gomez'in topla beslenmesi üzerinde duran Güneş'in ayrıca “Gomez'e istediği topları verdiğinizde neler yapabileceğini hepimiz gördük. Bu performans bizi şampiyon yapar” dediği ifade edildi. Maçın ardından Alman oyuncuyu ilk tebrik edenler ise gurbetçiler oldu. Olcay Şahan ve Kerim Frei Gomez'le şakalaşırken, “Sen böyle her maç iki gol at biz kesin şampiyon oluruz” diye takıldı. Başarının takıma ait olduğunu söyleyen Alman yıldız ise “Daha yolun başındayız. Kazanmamız gereken çok maç var” cevabını verdi. 

Oğuzhan şoku!
Başakşehir maçının ikinci yarısını tamamlayamayan Oğuzhan'dan kötü haber geldi. Geçen hafta antrenmanda sakatlanan ancak maça yetişen Ozzy'nin sol baldırındaki sakatlığının nüksettiği belirtildi. Kulüpten yapılan açıklamada, Oğuzhan'ın 1 hafta takımdan ayrı çalışacağı açıklandı. Genç oyuncu Skenderbeu ve Gençlerbirliği mücadelesinde forma giyemeyecek.

Kartal'a Macar hakem 

Beşiktaş'ın, Avrupa Ligi'nde Arnavutluk'un Skenderbeu takımı ile perşembe günü oynayacağı maçı yönetecek hakemler açıklandı.  Arnavutluk'un Elbasan kentinde yer alan Elbasan Arena'da TSI 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Macar Tamas Bognar yönetecek. Bognar'ın yardımcılıklarını ise Laszlo Viszokai ve Gabor Erös yapacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...