Pereira, "Beşiktaş maçında göreceksiniz..."

Pereira, "Beşiktaş maçında göreceksiniz..."

SPOR Haberleri

Kazanmaya yönelik oynuyoruz. Beşiktaş derbisinin havası başka olacak. Bizi o maçta görün. Daha hazır olacağız. Büyük takımlar büyük maçta belli olur.

Bizi Beşiktaş derbisinde görün Zorlu Kasımpaşa deplasmanından 3 puanla ayrılan Fenerbahçe, liderliği devam ettirmenin sevincini yaşarken, ortaya konan futbol da otoriteler tarafından eleştirildi. Yıldızlar topluluğu Fenerbahçe'nin daha tempolu oynaması ve daha fazla pozisyona girmesi gerektiği ifade edilirken, stoperlerinin yokluğuna rağmen gol yememesi ve fazla pozisyon vermemesi ise artı puan olarak haneye yazıldı. Ancak Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira, yapılan eleştirilere pek de aldırmıyor. Yöneticilerle maç sonu bir durum değerlendirmesi yapan Pereira, "Bizim şu anda ihtiyacımız olan şey puanlardır. Yeni takım oluşumuz, yaşadığımız sakatlıklar ve bazı futbolcularımın fizik olarak istenilen düzeye henüz gelmemiş olması bizi sıkıntıya sokan şeyler. Ama bu takımın daha iyi futbol oynayacağına olan inancım herkes gibi tam. Zaman bizim lehimize işleyecektir. 2 hafta sonraki Beşiktaş maçında bizi görün. Hem büyük maçın havası hem de daha oturmuş bir halde o derbiye çıkacağız" dedi.
 
SAKATLARIN BİR AN ÖNCE DÖNMESİNİ BEKLİYORUM...
Takımdaki sakatların bir an önce sağlam bir şekilde dönmesini beklediklerini belirten Portekizli, "Aynı anda 3 stoperimiz sakatlandı. Bu kolay rastlanacak bir olay değil. Diego'nun sakatlığı da bizi üzdü. En sağlam şekilde takıma katılmalarını bekliyoruz. Onlar yokken yerini doldurmaya çalışacağız. Gökhan ve Alves'in iyileşmesi bizi mutlu etti. Özellikle Gökhan çok uzun süre dışarda kaldı" diye konuştu.
 
ŞU ANDA 3 PUAN DAHA ÖNEMLİ
Yeni kurulmuş bir takımın eksiklerinin olmasının son terece doğal olduğunu belirten Vitor Pereira, "Kasımpaşa gibi dirençli bir takıma ciddi bir pozisyon vermedik. Bu da konuşulmalı ve görülmeli" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...