Simon Kjaer takıma döndü!

Simon Kjaer takıma döndü!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Bursaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Sakatlıktan dönen Kjaer, takımla birlikte çalıştı.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında Norveç'in Molde  takımına 3-1 mağlup olan Fenerbahçe, ara vermeden Spor Toto Süper Lig'in 5.  haftasında 20 Eylül Pazar günü Bursaspor ile yapacağı karşılaşmanın  hazırlıklarına başladı. 
 
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira  yönetiminde gerçekleştirilen basına kapalı idmanda sakatlığı nedeniyle son  maçlarda görev alamayan Simon Kjaer'in takımla çalıştığı bildirildi. 
 
Molde maçının 11'inde başlayan oyuncuların, yenileme çalışmalarıyla  antrenmanı tamamladığı, diğer futbolcuların ise ısınma hareketleriyle  başladıkları idmanın ikinci bölümünde 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptığı  kaydedildi. Antrenmanın çift kale maçla tamamlandığı vurgulandı. 
 
Sakatlıkları bulunan Diego Ribas, Abdoulaye Ba ve Josef de Souza'nın  çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdüğü belirtildi. 
 
Fenerbahçe, Bursaspor maçı hazırlıklarını yarın akşam  gerçekleştireceği çalışmayla tamamlayacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...