4 Fenerbahçeli eski takımına karşı!

/ Kaynak: AA
4 Fenerbahçeli eski takımına karşı!

SPOR Haberleri  / AA

Sarı-lacivertliler, averajla lider girdiği Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yarın sahasında Bursaspor'la karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'de 5. haftaya averajla lider giren  Fenerbahçe, yarın sahasında Bursaspor'u konuk edecek. 
Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat  20.00'de başlayacak maçı hakem Barış Şimşek yönetecek.
Hafta içi Norveç temsilcisi Molde'yi ağırlayan ve rakibine 3-1  yenilerek UEFA Avrupa Ligi grup maçlarına kötü bir başlangıç yapan  sarı-lacivertliler, Bursaspor karşısında 3 puan alarak bu yenilgiyi unutturmak  isteyecek.
 
3 eksik var  
Süper Lig'in ilk 4 haftasında 3 galibiyet, 1 beraberlik alıp 10 puan  toplayan ve averajla Trabzonspor'un önünde lider durumda bulunan Fenerbahçe'de  Bursaspor maçı öncesi 3 eksik bulunuyor. 
Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları devam eden Diego Ribas, Josef de  Souza ve Abdoulaye Ba'nın, Bursaspor maçında forma giymesi beklenmiyor. 
Sarı-lacivertlilerin Danimarkalı stoperi Simon Kjaer ise sakatlığından  kurtularak takımla çalışmalara başladı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor  Pereira, hazır olması durumunda Danimarkalı oyuncuyu ilk 11'de oynatacak.
 
4 futbolcu eski takımına karşı  
Fenerbahçe'nin geçen sezon Bursaspor'da forma giyen 4 futbolcusu,  yarın eski takımına karşı mücadele edecek. Geçen sezon Bursaspor'da gösterdikleri performanslarla dikkati çeken  Jose Fernandao, Şener Özbayraklı, Volkan Şen ve Ozan Tufan, yeni sezon öncesi  sarı-lacivertli takıma transfer olmuşlardı.
Teknik direktör Pereira'nın görev vermesi durumunda bu futbolcular,  ilk kez eski takımlarına karşı sahaya çıkacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...