Şota, 'Onur'u yedirmem'

Şota, 'Onur'u yedirmem'

SPOR Haberleri

Şota, "Onur bu takım için vazgeçilmez bir değerdir. Onu kaybetmem, kimseye de yem etmem. En kısa zamanda eski formunu yakalar" dedi.

Trabzonspor'da Galatasaray mağlubiyetinin ardından yediği gol nedeniyle eleştirilen kaptan Onur Kıvrak'ın morali oldukça bozuldu. Sezon başında sportif direktör Süleyman Hurma ile yaşadığı sorunun ardından önce takımdan kopma noktasına gelen ardından geri dönen Onur'a destek ise teknik direktör Şota Arveladze'den geldi. Tecrübeli file bekçisi ile hafta içerisinde bir toplantı yapacak olan Şota yakın çevresi ile durumu paylaşarak, "Onur, gerek kaleciliği gerekse duruşu ile bu takım için önemli bir değer. Onu asla bu eleştirilere yem etmem, kaybetmem de. Onur en kısa zamanda eski günlerine dönecek ve biz de bu süreçte yanında duracağız" diye konuştu 
 
'TAKIM KAYBEDER'
G.Saray maçında kendi kalesine gol atma şanssızlığını yaşayan Stephane Mbia, Galatasaray maçında kendi kalesine attığı gol nedeniyle üzgün olduğunu belirterek, "Evet mağlup olduk üzgünüz ama telafi edebiliriz. Yenilen bir golden dolayı kimse suçlu değildir. Takım olarak kazanılır ve kaybedilir" dedi.
 
MEHMET'E ÖZEL PROGRAM
Galatasaray maçında yedek kulübesinde oturan Mehmet Ekici'nin, bir an önce forma girebilmek için teknik ekipten özel bir çalışma programı talep ettiği ve bunun da memnuniyetle karşılandığı ifade edildi. Savunma oyuncularından Douglas da daha randımanlı oynamak için özel bir program talep etti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...