Hamzaoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar

Hamzaoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu Gaziantepspor galibiyeti sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu maç sonrası hem oyuncularını övdü hem de daha önce yaptığı hatalarla ilgili itiraflarda bulundu: "Geçen haftaki maçtan sonra sahamızda kazanamadığımızı da düşünürsek, güven tazelemek için önemli bir maça çıktık. Takımın iştahından, pozisyon üretmesinden memnunum. Ama pozisyonları gole çevirmek lazım. Öndeki oyuncularımızın defans anlamında sıkıntısı var. Geriye gelişler biraz yavaş. Bunu çözeceğiz. Takım bütünlüğü koruyabilmemiz lazım defans anlamında. Önümüzde uzun bir yol, farklı kulvarlar var, herkese ihtiyacım var. Savunmada geçen sezon eksiğimiz vardı, bu sezon ise fazlamız var. Bazen kimi oynatacağımıza şaşırıyoruz. Astana maçında herkesi kendi mevkisinde oynatmayı düşünüyorum." 


MAÇA İLK KAPTAN GELDİ


Mersin maçında Tita'ya tekme atan ve kırmızı kart gören Selçuk İnan cezası yüzünden dün oynamadı. Selçuk buna rağmen Arena'ya gelen ilk isimdi. Takım otobüsünden önce aracıyla stadın yolunu tutan Galatasaray'ın kaptanına taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar yedek kulübesinin arkasından maçı izleyen Selçuk'la selfie çekmek için yarış vardı.


CHEDJOU TAKIMA DÖNDÜ
Konya deplasmanında sakatlanan Aurelien Chedjou 3 haftalık aranın ardından takıma döndü. Semih-Hakan ikilisini bozmak istemeyen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Chedjou'yu Gaziantep maçı kadrosuna aldı ancak yedek soyundurdu.


HAMZA HOCADAN İNCİLER
"Astana'yı yenip dönmek için herşeyi yapacağız. Zor bir takım, zor bir deplasman, umarım istediğimiz sonuçla döneriz." "Sinan Gümüş çok yetenekli. G.Saray için ileriki yıllarda çok önemli bir isim olacak. Formayı al, bir daha ver, bir daha al. Buna alıştırmak istemiyorum. 90 dakika çıkaracak güce erişince, formayı üstüne geçirecek ve diğerleri forma için bekleyecek." "Umut takım için çok koşan mücadele eden bir oyuncu. Arkadaki oyunculara da pozisyon açabilen bir oyuncu." "Rodriguez ve Bilal'den orta sahada memnunum. Jem de girdikten sonra iyi bir oyun ortaya koydu." "Atletico maçında benimde hatam oldu. Hakan'ı orada oynatmamalıydım. Oynatmasak oraya neden bir savunmacı koymadın derlerdi. Bir anlık bir gecikme bizi geri düşürdü."


EMRE ÇOLAK'A AF ÇIKTI
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid maçına 11'de başlayan ancak henüz ilk yarıda çıkarılınca tribünlerin tepkisiyle karşılaşan, son Trabzonspor maçında ise kadroya dahil edilmeyen Emre Çolak, Gaziantepspor maçında yedek soyundu. Sarı-kırmızılı takım 2-1 önde iken 89. dakikada Wesley Sneijder'in yerine oyuna dahil edilen Emre Çolak, sahada kaldığı kısa sürede gayretli gözükürken, girdiği bir pozisyonda çektiği şutu az farkla dışarı gitti.


CAROLE'DAN İTİRAF GELDİ
Gaziante p galibiyetinin ardından konuşan Galatasaraylı Lionel Carole, Gaziantepspor'un golünden sonra bir süre rakipten çekindiklerini söyledi. Fransız sol bek, "Bugün çok önemli bir galibiyet oldu. Takım halinde çok iyi bir galibiyet aldık. Kötü bir gol yedik. Golden sonra biraz çekindik ama takım halinde iyi toparladık. Ben bugün kötüydüm. Çok top kaybettim fakat önemli olan takım arkadaşlarıma yardımcı olmam. Zamanla çok daha iyi olacağım" değerlendirmesini yaptı.


TATİLCİLER GELMEDİ
Gaziantep maçı için satışa çıkan 8 bin biletin sadece 4 bini satıldı. 33 bin kombine kart sahibinin yarısından çoğu ise maça gelmeyi tercih etmedi. Uzun bayram tatilinin de etkisiyle Türk Telekom Arena tribünlerinde büyük boşluklar göze çarptı. Taraftar sayısı 20 bin 90'da kalırken, 17 bin kombineli maça gelmedi. Atletico Madrid karşılaşmasında da maça gelmeyen kart sahiplerinin sayısı 9 bindi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...