Galatasaray evinde 125 gün sonra kazandı

/ Kaynak: İHA
Galatasaray evinde 125 gün sonra kazandı

SPOR Haberleri  / İHA

Ligin 6. haftasında Gaziantepspor'u sahasında 2-1'lik skorla mağlup eden Galatasaray, 125 gün sonra Türk Telekom Arena'da galibiyet ile tanıştı.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında dün sahasında Gaziantepspor ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, 1-0 geriye düştüğü mücadeleden Podolski ve Umut Bulut'un golleriyle 2-1 galip ayrılmasını başardı. Ligdeki 3. galibiyetini elde eden Aslan, puanını da 11'e yükselterek maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi.
 
İÇ SAHADAKİ İLK GALİBİYET
 
Bu sezon ligde sahasında 3. maçına çıkan sarı-kırmızılı takım, ilk galibiyetini aldı. Ligin 2. haftasında Osmanlıspor'a 2-1 mağlup olan Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencileri, 4. hafta mücadelesinde ise Mersin İdmanyurdu ile taraftarı önünde 1-1 berabere kaldı. 6. hafta mücadelesinde ise dün Gaziantepspor ile karşılaşan sarı-kırmızılılar, sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılarak bu sezon iç sahadaki ilk galibiyetini almış oldu.
 
125 GÜN SONRA 3 PUAN İLE TANIŞTI
 
Galatasaray, Türk Telekom Arena'da oynadığı resmi maçlardaki son galibiyetini Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun 33. haftasında oynadığı Beşiktaş karşılaşmasında almıştı. O karşılaşmanın ardından taraftarı önünde 4. kez sahne alan Aslan, 125 gün sonra iç sahada galibiyet ile tanışmış oldu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...