Antalyaspor kaçan 2 puana yanıyor

/ Kaynak: İHA
Antalyaspor kaçan 2 puana yanıyor

SPOR Haberleri  / İHA

Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Medicana Sivasspor karşısında kendi sahalarında istemedikleri bir 2 puan kaybı yaşadıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da, Medicana Sivasspor karşılaşmasında kaybedilen 2 puanın üzüntüsü yaşanıyor. Ligde 10 puanla averajla 5. sırada yer alan Antalyaspor, sahasında ağırladığı Medicana Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetmişti.


Asbaşkan Hasan Ali Ceylan, galibiyet parolasıyla çıktıkları Medicana Sivasspor karşılaşmasından beraberlikle ayrıldıklarını belirterek, “Bazen pozisyon gereği bazen de hakemin kararları gereği oyun çok soğutuldu. Yavaş giden oyunu takımımız bir türlü hızlandıramadı. Birçok gol pozisyonuna girdik, değerlendiremedik. Direkten dönen topumuz var. Olmayınca, olmadı. 1 puana razı olduk. Lig uzun bir maraton, alabildiğimiz en yüksek puanları almaya çalışacağız” dedi.


Ceylan, hafta sonu yine sahalarında oynayacakları Kasımpaşa maçında kaybettiklerini 2 puanı telafi etmeye çalışacaklarını kaydetti.
Ligin 7. haftasında Antalyaspor sahasında 4 Ekim Pazar günü saat 19.00'da Kasımpaşa'yı ağırlayacak. 

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...