Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şota: Neler oluyor size!

Şota: Neler oluyor size!

SPOR Haberleri

Trabzon'un hocası, “Bir takım 1 haftada nasıl bu kadar değişebilir. Toparlan-malısınız” dedi

Trabzonspor, Galatasaray ve Osmanlıspor yenilgilerinin ardından büyük moral bozukluğu yaşıyor. Teknik Direktör Şota Arveladze takımdaki form düşüklüğünün ardından futbolcularla toplantı yaptı. Gürcü teknik adamın, bordo-mavililere, “Galatasaray yenilgisi sonrasında iyi oyununuzdan söz etmiştim. Bir hafta bile geçmeden Osmanlıspor karşısında bir takım nasıl bu kadar değişebilir? Neler oluyor size? Galatasaray maçındaki takımın yarısı bile yoktu sahada. Toparlanmalısınız” dediği öğrenildi. Bu arada Futbolculara ödemelerde yaşanılan gecikmenin takım içinde rahatsızlığa neden olduğu iddiaları da ortaya atıldı.
Yerlilere geç ödeniyor
Yabancı oyuncuların ücretlerinin zamanında yatırıldığı ancak bazı yerli oyuncuların uzun zamandır paralarını alamadığı ve bu futbolculara çek verildiği iddia edildi. Bordo-mavili takımda forma sponsorunun bulunamaması nedeniyle kulübe yeterli sıcak para girişinin gerçekleşmediği ve bu yüzden de ödemelerde sıkıntı oluştuğu ifade edildi. Trabzonspor'un Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, “Yabancılara ödeme yapıyoruz. Ancak yerli oyuncularımızın ödemelerinde bir aylık gecikme var” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...