Alves'in isyanı, 'Formam yırtılacaktı!'

Alves'in isyanı, 'Formam yırtılacaktı!'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de Beşiktaş maçı hakemi Halis Özkahya'ya toplu isyan var.

Kadrosunda yıldızları barındıran Fenerbahçe, sezonun ilk derbisinde Beşiktaş'a deplasmanda 3-2 kaybetti ancak maça Halis Özkahya ve ekibinin yönetimi damga vurdu. 
 
Verdiği kararlarla Sarı-Lacivertliler'i adeta çileden çıkaran Özkahya'ya 90 dakika sonunda da büyük tepki vardı. Mahmut Uslu'nun “Bizi doğradı” şeklindeki tepkisinin yanı sıra futbolcular ve teknik direktör Vitor Pereria, soyunma odasında isyan ettiler. 
 
Hakemlerin daha maç başlamadan hata yapmaya başladığını ifade ederlerken, iki takım için yapılan forma seçiminde bile hata yaptığını belirttiler. Özellikle Alves ve Kjaer yenilen ilk gol için “Golde herkes ofsayttan bahsediyor ama bir de faul var orada. Buna rağmen hakem golü verdi. Bunun dışında sürekli topu almak için tekme attılar. Hakem hiç oralı bile olmadı” ifadelerini kullandı.
 
'HAKEMLER EMEĞİMİZİ ÇALIYOR'
 
Basın toplantısında “Gecenin yıldızları olan oyuncuları gölgede bırakmak istemiyorum” diyerek hakem konusuna pek değinmeyen Vitor Pereira da soyunma odasında bir hayli öfkeliydi. 
 
Bazı oyuncularıyla sohbet eden Portekizli, “Biz lig başladığından beri hakemleri de yenmek zorunda kalıyoruz. Lehimize bir tek hata olmazken aleyhimize çok sayıda hata yapıldı. Bu maç ise resmen bu konuda tavan noktası oldu. Hakemler emeğimizi çalıyor” dedi. 
 
Pereira'nın ayrıca Terraneo ve Başkan Aziz Yıldırım'a, “Bu kadar iyi bir yatırım var. Bu kadar iyi bir kadro kurdunuz fakat bunların karşılığında hakemlerle mücadele etmek zorunda kalıyoruz” dediği ve
durumdan şikayetçi olduğu öğrenildi.
 
ALVES: FORMAM NEREDEYSE YIRTILACAKTI
 
Portekizli stoper oyuncusu Bruno Alves ise Beşiktaş'ın 3. golü öncesinde kendisine faul yapıldığını belirtti ve “Mario beni formamdan çekti, neredeyse yırtılacaktı ve bunu gizli bir şekilde yapmadı. Herkes gördü ama 6 hakem de göremedi” dedi. 
 
Yerli ve tecrübeli futbolcular da hakemlere ateş püskürürken, “1 değil 2 değil hakem maç boyunca aleyhimize kararlar verdi. Ligin gidişatına direkt olarak etki etti. Biz son şampiyon olduğumuzda puan farkını ilk haftalardan açmıştık ve bu şekilde rahat şampiyon olmuştuk. Bu sezon böyle olmamasını isteyenler var. Bunu da Beşiktaş maçında gördük. Maçı tamamen biz hak ettik fakat birileri tarafından puanlar eşitlendi” yorumlarını yaptılar.
 
Kaynak:Habertürk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...