Adanaspor çıkışını Y.Malatya galibiyetiyle sürdürdü

/ Kaynak: DHA
Adanaspor çıkışını Y.Malatya galibiyetiyle sürdürdü

SPOR Haberleri  / DHA

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, sahasında oynadığı maçta Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Ligin ilk 3 haftasında 1 beraberlik 2 mağlubiyet alarak kötü bir başlangıç yapan Adanaspor, son 3 haftada ise 1 beraberlik 2 galibiyet elde ederek çıkışa geçti. 
 
Sahalarında oynadıkları Yeni Malatyaspor maçını kazanan Adanaspor'da Teknik Direktör Eyüp Arın, "Son üç maçta yakaladığımız iyi bir tempo vardı, bunun devamı için galibiyetle ayrılmamız gerekiyordu. Bunun için sahaya çıktık. Maçın başında yüzde 100 bir penaltının görülmemesi düşündürücü. Her şeye rağmen oyuncularımız iyi mücadele etti. Birinci yarı biraz daha durağan geçti ancak ikinci yarıda kazanma arzusu, istek ve coşku ile maça başladık ve iki gol bularak karşılaşmayı kazandık. Bu şartlarda oynayan oyuncularımızın alnından öpüyorum. Centilmence mücadele eden rakibimize de başarılar diliyorum" dedi.
 
ŞEHİT HABERİYLE GALİBİYET SEVİNCİ YAŞAYAMADIK
 
Adana'da terörist saldırıda şehit olan 2 polis memurunun haberini maç sırasında aldıklarını ve maç sonu galibiyetin sevincini yaşayamadıklarını ifade eden Arın, "Şehit haberi bizi derinden üzdü. Şehit ailelerinin acısını paylaşıyorum. Taraftarımızın maçtan sonra oyuncularımızı tribüne çağırmasına oyuncularımız bu yüzden gitmemiştir. Sevincimiz kursağımızda kalmıştır. Taraftarımızdan özür dileriz. Milletimizin başı sağolsun" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...