Olympiakos zoru başardı

Olympiakos zoru başardı

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Olympiakos, deplasmanda Arsenal'i 3-2 mağlup ederek sürpriz gerçekleştirdi.

Emirates Stadı'nda oynanan ve gol düellosu şeklinde geçen mücadeleden galibiyetle ayrılan taraf 3-2'lik skorla Yunan ekibi Olympiakos oldu. Maça ev sahibi ekip Arsenal daha etkili başlarken mücadele boyunca bütün istatistiklerde önde olan taraf olmayı başardı. Yunan ekibi, karşılaşmanın 33. dakikasında Felipe Pardo'nun golüyle 1-0 öne geçti. Arsenal, bu gole 35. dakikada Theo Walcott ile cevap verdi ve skor 1-1 oldu. Olympiakos, 5 dakika sonra Arsenal kalecisi David Ospina'nın elindeki topu kaçırarak kendi kalesine atmasıyla maçta 2-1 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.
İkinci yarıya etkili başlayan İngilizler, 65. dakikada Alexis Sanchez'in attığı golle skorda bir kez daha eşitliği yakaladı ve maç 2-2'ye geldi. Olympiakos'un bu gole de cevabı yalnızca 1 dakika sürdü ve 66. dakikada İzlandalı oyuncu Alfred Finnbogason'un golüyle Yunan ekibi 3-2 öne geçti.
Bu gol aynı zamanda maçın da skorunu ilan etti.


Bu sonucun ardından Olympiakos, 3 puan ve averajla 2. sırada yer alırken puansız Arsenal, son sırada yer aldı.


Şampiyonlar Ligi F Grubu 3. hafta maçlarında Arsenal, sahasında Bayern Munih ile karşılaşırken Olympiakos deplasmanda Dinamo Zagreb ile mücadele edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...