Van Persie Fernandao'yu 3'e katladı

Van Persie Fernandao'yu 3'e katladı

SPOR Haberleri

Bu sezon 321 dakika süre alan Van Persie 168 kez topla buluştu ve 4 gol attı. Bu sezon Nani ile birlikte tüm maçlarda en çok gol atan futbolcu oldu.

Fenerbahçe'de Moussa Sow'un Al Ahli takımına transfer olmasıyla kadroda kalan 2 santrfor olan Robin Van Persie ile Fernandao'nun istatistikleri son derece dikkat çekici!
 
Şu anada kadar Fenerbahçe'nin Avrupa Kupası ve Süper Lig maçlarında toplamda sadece 321 dakika görev alan Hollandalı futbolcu bu süre zarfında 321 kez topla buluştu ve 4 gol atmayı başardı. Oynadığı dakikalar baz alındığında 80 dakikada 1 gol attı. Bursaspor'dan transfer edilen geçtiğimiz sezonun gol kralı Fernandao ise lig ve Avrupa maçlarında aldığı süre 802 dakika. 379 kez topla buluşan Brezilyalı santrforun gol sayısı ise sadece 3... Fernandao 267 dakikada 1 gol atmayı başarıyor. Brezilyalı futbolcunun gol istatistiği Van Persie'nin oldukça gerisinde kalıyor. Hollandalı süperstar önümüzdeki haftalarda ilk 11'de tercih edilmeye daha layık gibi görünüyor!
 
ŞUBAT AYINDAKİ SAKATLIK FORMUNU ETKİLEDİ...
 
Geçtiğimiz sezonun şubat ayında Premier Lig'de Manchester United formasını giyerken ayak bileğinden ciddi bir sakatlık yaşayan Van Persie, sezon sonuna doğru takıma katılmış ve 2 maçta görev yapmıştı. Bu sakatlığın etkisini ve antrenmansız geçen zamanların olumsuzluğunu sezon başında çeken Van Persie şimdi her geçen gün daha iyi performans göstermeye başladı. Fırtına gibi esmeye ise çok yakın.
Kaynak:Takvim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...