Avrupa'da kalesini şaşıranlar

/ Kaynak: AA
Avrupa'da kalesini şaşıranlar

SPOR Haberleri  / AA

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin 2. haftasında oynanan maçlarda takımlar kendi kalesine 6 gol atma talihsizliği yaşadı.

Avrupa arenasında bu hafta oynanan  UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi grup maçlarında takımların kendi kalelerine  attığı goller dikkati çekti.
 
Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin 2. haftasında oynanan maçların  4'ünde takımlar 6 golü kendi kalesinde gördü.
 
Galatasaray'ın deplasmanda Kazakistan'ın Astana takımıyla 2-2 berabere  kaldığı Şampiyonlar Ligi grup karşılaşmasında futbolcular 3 kez kalesine gol  atarak büyük bir talihsizliği yaşadı.
 
Astana-Galatasaray maçında rekor kırıldı 
 
Sarı-kırmızılılar, 77. dakikada Hakan Balta ve 89. dakikada Lionel  Carole'un ters vuruşlarıyla kalesinde goller görürken, Astana ise 86. dakikada  kalecisi Nenad Eric'in meşin yuvarlığı çıkarmaya çalışırken ters hareketiyle  benzer durumu yaşadı. İki takım arasındaki mücadele, bu hafta Avrupa arenasında  bir maçta en çok kendi kalesine gol atılan maç oldu.
 
"Devler Ligi"nin A Grubu karşılaşmasında ise Ukrayna temsilcisi  Shakhtar Donetsk, konuk ettiği Paris Saint-Germain'e (PSG) 3-0 yenildiği  mücadelenin 90. dakikasında Hırvat oyuncusu Darijo Srna'nın ters kademesiyle topu  ağlarında gördü.
 
Avrupa Ligi'nde 2 maçta takımlar kalesini şaşırdı 
 
Benzer karşılaşmalar, dün oynanan UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında da  yaşandı. İtalyan temsilcisi  Fiorentina, konuk olduğu Portekiz takımı  Belenenses'i 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada 3. golünü defans oyuncusu Tonel'in  ters vuruşuyla attı.
 
L Grubu mücadelesinde ise Hollanda ekibi AZ Alkmaar ağırladığı  İspanyol takımı Athletic Bilbao'yu 2-1 yenerken, ilk golünü İspanyol savunma  oyuncusu Eneko Boveda'nın ayağına çarparak kendi filelerini havalandırmasıyla  buldu.
 
Son dönemde Süper Lig'de de kaleyi şaşıranlar arttı 
 
Spor Toto Süper Lig'in ilk 6 haftasında da futbolcular topu 8 kez  kendi ağlarına havalandırarak öne çıkmıştı. Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-2 yendiği  geçen hafta sonu oynanan derbi maçta Fenerbahçeli Simon Kjaer ile Beşiktaşlı  Dusko Tosic kendi ağlarına topu gönderme şansızlığını yaşamıştı. İki oyuncu, bu  sezon 2 kez kendi filelerini havalandırarak da dikkatleri üzerilerine çekmişti. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...