HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tuğrul Yenidoğan toprağa verildi

Kaynak: İHA
Tuğrul Yenidoğan toprağa verildi

SPOR Haberleri  / İHA

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren BJK TV eski Genel Müdürü ve Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Üyesi Tuğrul Yenidoğan, son yolculuğuna uğurlandı.

BJK TV eski Genel Müdürü ve Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Üyesi Tuğrul Yenidoğan, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Yenidoğan'ın cenazesi, bugün öğle namazına müteakip Eyüp Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Beşiktaş'ın 100. yılı için hazırladığı belgesel ile de tanınan Tuğrul Yenidoğan'ın cenazesinde ailesi ve yakınları gözyaşlarını tutamadı.
 
Cenaze törenine Yenidoğan'ın kayın biraderi olan eski MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, milli takım eski oyuncusu ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile spor ve sanat dünyasından birçok önemli isim katıldı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...