HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bosna Hersek'te Dzeko'nun sakatlık bilmecesi

/ Kaynak: AA
Bosna Hersek'te Dzeko'nun sakatlık bilmecesi

SPOR Haberleri  / AA

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri'nde Galler ve Kıbrıs Rum Kesimi ile karşılaşacak Bosna Hersek, hazırlıklarını sürdürüyor.

Bosna Hersek Futbol Federasyonu'nun Zenitsa kentindeki antrenman  sahasında toplanan milli takımda sakatlıkları bulunan Edin Dzeko ve Senad Lulic'in durumları belirsizliğini koruyor. 
 
Sabah saatlerinde yapılan antrenmana Roma'da doktor kontrolünden  geçmesi planlanan Dzeko katılmazken, Lulic ise takımdan ayrı çalıştı. 
 
A Milli Takım Teknik Direktörü Mehmed Bazdarevic, basına yaptığı  açıklamada, kendilerini zor maçların beklemesine rağmen bu dönemde iyi sonuçlar  almak için çözüm bulacaklarına inandığını söyledi. 
 
Galler'in iyi futbol oynayan bir takım olduğunu söyleyen Bazdarevic,  "Takımda sorunlarımız var ancak bu zorlu engeli aşabilecek güce ve kaliteye sahip  olduğumuzu düşünüyorum. İyi sonuçlar almak için elimizden gelenin en iyisini  yapacağız" dedi. 
 
Durumu belirsizliğini koruyan Dzeko'dan ve kart cezalısı Muhamed  Besic'ten yoksun olmanın kendileri için büyük bir sorun olduğunu vurgulayan  Bazdarevic, "Ancak kazanacak gücümüzün olduğuna eminim. Galler bizden daha iyi  bir takım değil" ifadelerini kullandı. 
 
Salihovic ve Ibisevic umutlu 
 
Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Sejad Salihovic ise yeniden  milli takıma çağrılmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, "Önemli olan ilk maçı  kazanmamız. Galler güçlü bir takım ancak biz de kaliteli bir ekibiz. Sahamızda  onları yeneceğimize eminim" diye konuştu. 
 
Vedad Ibisevic de önlerinde zor maçların olduğunu ve sakatlıkları  bulunan arkadaşlarına rağmen iki maçı da kazanabileceklerini söyledi. Taraftar  desteğine her zamandan daha fazla ihtiyaçları olduğunu kaydeden Ibisevic,  "Hedefimiz Fransa'ya gitmek. Taraftarlarımızın da desteğiyle Galler'i yenerek  hedefimize doğru önemli bir adım atacağımıza inanıyorum" değerlendirmesinde  bulundu. 
 
Bosna Hersek, EURO 2016 Elemeleri B Grubu'ndaki son iki maçında 10  Ekim'de sahasında Galler, 13 Ekim'de ise deplasmanda Kıbrıs Rum Kesimi ile  karşılaşacak. B Grubu'nda 8 maçta topladığı 11 puanla 4. sırada yer alan Bosna  Hersek'in önünde 18 puanlı Galler birinci, 17 puanlı Belçika ikinci ve 13 puanlı  İsrail üçüncü yer alıyor. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...