Belözoğlu: Pişmanlıklarım oldu

Belözoğlu: Pişmanlıklarım oldu

SPOR Haberleri

Sezon başında F.Bahçe'den ayrılıp Başakşehir'in yolunu tutan tecrübeli yıldız içini döktü

Türk futbolunun son yıllarda belki de en çok konuşulan ismi olan Emre Belözoğlu, Futbol Extra Dergisi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sezon başında yıllarca terlettiği F.Bahçe formasından ayrılarak Başakşehir'in yolunu tutan tecrübeli oyuncu, hayatta bir çok pişmanlık yaşadığını itiraf etti. İngiltere'den Türkiye'ye dönünce “İyi ki dönmüşüm” dediği anların olduğunu ancak “Keşke gelmeseydim” demesine yol açan birçok olay yaşadığını da belirten 35 yaşındaki oyuncu, “Ama hayatta pişmanlıklar olmalı. Zaten insan vermiş olduğu kararın yanlışlığından pişmanlık duymazsa o zaman Firavunlaşır” ifadelerini kullandı. 
“Cesaret hapı mı içiyorlar?”
Emre Belözoğlu'nun röportajında öne çıkan sözleri şöyle: “İnsanlar beni kendi hayatlarındaki nefret merkezlerine koyabildiler. Ben kendimde bir hata görmüyorum”, “Sosyal medya insanlara yalandan bir güç veriyor. Cesaret hapı içip mi klavye başına geçiyorlar nedir” , “Türk futbolunda daha önce kimsenin soyunmadığı işlere soyunmak istiyorum” , İnter'de oynarken başkan, 'Emre, Zanetti intoccabili' yani 'Emre, Zanetti dokunulmazlar' ifadesini kullanmıştı”...
HEDEFLERİ BÜYÜK
Emre Belözoğlu Türk futbolu adına çok ciddi hedefleri olduğunu belirterek, “Tecrübemin karşılığının mutlaka dönmesi gerektiğine inanıyorum. Bununla alakalı hangi noktada en iyisini yapabileceğime de futbolu bıraktıktan sonra karar vereceğim” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...