Datome, "Obradovic basketbolun Mourinho'su"

Datome, "Obradovic basketbolun Mourinho'su"

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin bu sezon başı NBA'den transfer ettiği Gigi Datome önemli açıklamalarda bulundu.

Datome açıklamalarında NBA'e kapıları kapatmazken Fenerbahçe'yi neden seçtiğini anlattı.
 
NBA'de Dallas Mavericks ve Los Angeles Clippers'tan teklifler aldığını doğrulayan başarılı oyuncu La Gazzetta della Sport'a konuştu.
 
NBA'de Detroit Pistons ve Boston Celtics'te oynadıktan sonra Avrupa'da oynama kararı aldığını ifade eden oyuncu; ” Yaz aylarında bana Los Angeles Clippers, Dallas ve Orlando'dan iyi teklifler vardı ancak ben Avrupa'ya dönmek istedim. ” ifadelerini kullandı.
 
Avrupa'da İtalya ve İspanya'yı düşündüğünü söyleyen Datome, Türkiye'den de öneriler vardı dedi.
 
Gigi Datome: ” Ben Olimpia Milano ile görüştüm ancak Avrupa'da üst düzey bir kulüpte oynamak istiyordum. Bunun için Fenerbahçe ile anlaşmaya karar verdim. Obradovic beni istedi o Basketbol'un Mourinho'su ve Avrupa'da bir Phil Jackson modelinde. O bizim için bir efsane ben Obradovic'in takımları ile basketbol oynamayı çok seviyorum. '' ifadelerini kullandı.
 
Sonra olarak NBA'e geri dönebileceği veya Virtus Roma'ya gidebileceğini söyleyen Datome; ” Ben şu an Fenerbahçe'ye odaklandım.” dedi.
 
Kaynak:Trendbasket

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...