Bjelica NBA'e alışıyor!

Bjelica NBA'e alışıyor!

SPOR Haberleri

NBA'de normal sezon öncesinde yapılan hazırlık maçında Oklahoma City Thunder, Minnesota Timberwolves'u 122-99 mağlup etti.

NBA'de normal sezon öncesinde yapılan hazırlık maçında Oklahoma City Thunder, Minnesota Timberwolves'u 122-99 mağlup ettiği karşılaşmada milli oyuncu Enes Kanter 16 sayı, 6 ribaund ile oynadı. 
NBA'de normal sezon öncesinde oynanan hazırlık karşılaşmasında Oklahoma City Thunder, Minnesota Timberwolves'u 122-99 yendi. Oklahoma'da forma giyen Enes Kanter mücadeleyi 16 sayı, 6 ribaund, 1 top çalma ve 2 blokla tamamladı. Sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz sezon 53 karşılaşmayı kaçıran ve son 28 maçta sahaya çıkamayan Oklahoma City'nin yıldız oyuncusu Kevin Durant, 15 sayı 4 asist ile mücadele etti.
 
Amerikalı yıldız oyuncu Durant, 8 ay sonra ilk kez sahaya çıktı. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de mücadele eden ve bu sezon Minnesota Timberwolves'a transfer olan Sırp oyuncu Nemanja Bjelica ise kenardan gelip 11 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve 1 top çalma ile oynadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...