Pierre: Türkler sakin kalamıyor!

Pierre: Türkler sakin kalamıyor!

SPOR Haberleri

Ay-yıldızlı takımda Hiddink'in yardımcılığını yapan Hollandalı teknik adam, "Türk oyuncular kaliteli ama sinirlerine hakim olamıyor" dedi

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve A Milli Takımımızda da görev alan Pierre van Hooijdonk, Türkiye ve Hollanda'yı değerlendirdi.  Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Danny Blind'e son dönemde çok fazla eleştiri yapıldığını ve sonuçların da iyi olmadığını belirten Hooijdonk, "Milli Takıma Ajax gözlüğüyle bakıyor. Bu da onu yanlışa sürüklüyor. Hollanda Futbol Federasyonu, çok fazla şey yapıyor. Blind ise sürekli konuşuyor ve diğer yandan bu durum sadece sıkıntıya sebep oluyor. Blind için de kolay bir durum olmadığını kabul ediyorum, medya baskısı sürekli üzerinde" dedi.
6 puan almaları zor
Hollandalı futbol adamı, önlerindeki iki maçla ilgili olarak; "2 maç kala 6 puan alacağımızı söyleniyor ama ortada böyle bir gerçek yok, ben 6 puan alırız diyemem. Sadece umut ediliyor" ifadelerini kullandı. Pierre van Hooijdonk, Türk Milli Takımı'yla ilgili olarak ise; "Çek Cumhuriyeti, oynaması oldukça zorlu bir takım. Diğer yandan, Türkiye'nin sadece 4 puana ihtiyaçlar var. Türk oyuncular çok kaliteli ama sakin kalamıyorlar. Sahada sinirlerine hakim olamıyorlar. Bu da onlar için bir dezavantaj" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...