Trabzonspor kararı temyize taşıyor

Trabzonspor kararı temyize taşıyor

SPOR Haberleri

Trabzonspor, şike davasında verilen beraat kararını, temyize taşıyacağını duyurdu.

Kulübün sitesinden yapılan açıklamada; "Sporda ahlaksızlığa ve şikeye karşı mücadelede sembol olan bu davada mahkemenin verdiği bir karar hukuk tarihinde kara bir leke olarak anılacaktır. Şike sürecinde kimin nasıl mücadele ettiği ve etmediği üzerinde düşünülmelidir. Geleceğe yönelik dersler çıkarılmalıdır. Ellerini ovuşturarak bu sonucu bekleyen 'içimizdeki İrlandalılar' hemen sahnede beklenen rollerini almıştır. Gönüllerde tescili perçinlenen şampiyonluğumuzun resmi tescili için mücadelemiz UEFA ve FİFA nezdinde devam etmektedir. Mahkemelerinizde aklanabilirsiniz, vicdanlarda asla…" 


MÜCADELEYE AYNEN DEVAM
UEFA ve FIFA nezdinde girişimlerin süreciğini belirten Trabzonspor, "Şike nedeni ile Trabzonspor'un şampiyonluk kupasının elinden alındığı davada yargılanan sanıklar ve bir kısım fanatik taraftar dışında kamuoyu tarafından kabul edilmiştir. Bu gerçek uluslararası spor yargı kurumları tarafından da kabul görmüş ve şike yapan takımlar cezalandırılmıştır. Ancak gönüllerde tescili perçinlenen şampiyonluğumuzun resmi tescili için mücadelemiz sürecektir" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...