Milli maça damga vuran kare!

Milli maça damga vuran kare!

SPOR Haberleri

Ay-Yıldızlılar'ı desteklemek için özel uçaklarla Çek Cumhuriyeti'ne giden sporseverlerin yanı sıra Avrupa'daki gurbetçiler de Prag'a koştu.

Türk futbolseverler, Çek Cumhuriyeti karşısında A Milli Futbol Takımı'na büyük destek verdi. İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Trabzon'dan kaldırılan özel uçaklar dışında Almanya, Hollanda, İsviçre ve İngiltere'den Prag'a giden gurbetçiler Ay-Yıldızlılar'ı zorlu maçta yalnız bırakmadı.
Milli maça damga vuran kare!

A Millilerimiz'in Çek Cumhuriyeti deplasmanında atılan iki golde de F.Bahçe ve Trabzonspor formalı taraftarlar birbirlerine sarılarak coşku yaşadı.Maç öncesi şehri festival havasına çeviren taraftarların söyledikleri zafer marşları ilgi çekti. 6 bine civarında Türk taraftarlar, 21 bin izleyici kapasiteli Generali Arena'da kendilerine ayrılan ayrılan bölümde boş yer bırakmadı. Ayrıca karaborsadan buldukları biletlerle rakip tribünlere sızdı. Taraftarlar yaptıkları tezahüratlarla A Milli Takım'a itici güç sağlamaya çalıştı. Alınan galibiyet Prag sokaklarında coşkuyla kutlandı.
Kaynak:Habertürk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...