Klopp, Lewandowski'yi kadrosunda görmek istiyor

Klopp, Lewandowski'yi kadrosunda görmek istiyor

SPOR Haberleri

Liverpool'a imza atan Jürgen Klopp, Dortmund'da beraber çalıştığı Lewandowski ile İngiltere'de aynı çatı altında buluşmayı hayal ediyor.

Liverpool'un yeni partornu Jürgen Klopp, Merseyside günlerinde eski öğrencisi olan gol makinesi Robert Lewandowski'yi de yanında görmeyi hayal ediyor.
 
İngiliz medyasında ciddi şekilde gündeme gelen bu konu, Liverpool tribünlerini de bir hayli heyecanlandırmış durumda. Luis Suarez'in takımdan ayrılmasından sonra bu tarz bir yıldızın eksikliğini hisseden Liverpool cephesi, Lewa dedikoduları ile transfer zamanını iple çekmeye başladı.
 
Haberlerde Liverpool'un mevcut kadrosunda bulunan Christian Benteke, Daniel Sturridge ve Danny Ings gibi oyuncuların varlığına rağmen Klopp'un Lewandowski hakkında bir umut ışığı doğması halinde anında yanına alacağının altı çizildi.
 
Liverpool'un çiçeği burnunda patronu Klopp, 2010 yılında Lech Poznan forması giyen Lewandowski'yi Dortmund'a kazandırmış ve bir futbol kahramanı olmuştu.
 
"ONU BEN YILDIZ YAPTIM"
 
Klopp, daha önce verdiği demeçlerde de bu konuya sık sık değinmişti. "Eğer Dortmund'a gelmeseydi, sıradan bir futbolcu olabilirdi. Lewandowski'nin gelişiminde Dortmund büyük bir rol oynadı." diyen Klopp, eski öğrencisine de bu yolla bir mesaj yollamayı ihmal etmedi.
 
2010 yılında geldiği Dortmund'da 4 sezonda 186 maça çıkan Lewa, bu süre içinde de 103 golün altına imzasını attı. Polonyalı oyuncu, 2014-2015 sezonunda transfer olduğu Bayern'de ise toplamda 60 maça çıkarken, 41 gol attı. Yıldız oyuncunun kariyerinde ise toplamda 222 golü bulunuyor.
 
Kaynak:Goal

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...