Hüseyin Eroğlu, 'Moral ve güvenimiz arttı'

/ Kaynak: AA
Hüseyin Eroğlu, 'Moral ve güvenimiz arttı'

SPOR Haberleri  / AA

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, PTT 1. Lig'de aldıkları iyi sonuçlarının takımına moral verirken güvenlerini de artırdığını söyledi.

Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde ilk 3 maçta  istediklerini sonuçları alamadıklarını ancak ilk milli takım arasından sonra  çıkışa geçtiklerini aktardı. 
 
Son 4 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik alarak mağlup olmayan  Altınordu'nun teknik direktörü Eroğlu, "Sahada ortaya koyduğumuz futbol ve  mücadele bizim için önemli. Aldığımız iyi sonuçlar takıma moral ve motivasyon  verirken, güvenini de artırdı. Bu da bizim geleceğe daha umutlu bakmamızı  sağladı. Adanaspor maçıyla son 4 karşılaşmadaki yenilmezlik serimizi sürdürmek  istiyoruz. Ligin zorluğunun farkındayız. Yoğun çalışma programımız ve sahaya  koyduğumuz futbol, rakiplerin önüne geçmemizi sağlıyor" ifadelerini kullandı. 
 
Öte yandan Altınordu'nun golcü ismi Göksu Türkdoğan'ın eşi Ceren  Türkdoğan, dün İzmir'deki bir hastanede doğum yaptı. Türkdoğan çifti kızlarına  Masal ismini verdi. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...