A Milli takımımız Fransa yolunda yeni bir zafer peşinde

 A Milli takımımız Fransa yolunda yeni bir zafer peşinde

SPOR Haberleri

Euro 2016 elemelerinde üçüncülük kovalayan ay-yıldızlı ekibimiz, Konya'da İzlanda'yı ağırlıyor. Play-off'a kalmak için 1 puan bile yetiyor

Yüzdük yüzdük, kuyruğuna geldik… Kötü başladığı Euro 2016 elemelerinde Hollanda'yı devirerek grupta üçüncülüğü eline geçiren, ardından Çek Cumhuriyeti'ni yenerek yerini sağlamlaştıran Türkiye, son hafta maçında Konya'da lider İzlanda'yı ağırlıyor. Konya Büyükşehir Torku Arena'da oynanacak Türkiye-İzlanda karşılaşması, saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi yönetecek. Milliler, İzlanda'yı yenmesi ya da rakibiyle berabere kalması durumunda play-off turuna katılım hakkı kazanacak. Ay-yıldızlılar, rakibine mağlup olması halinde ise play-off'a kalabilmek için Hollanda'nın evinde Çek Cumhuriyeti'ne puan kaybetmesini bekleyecek. Türkiye'nin en iyi 3'üncü kontenjanından direkt Fransa biletini alabilmesi için kendi maçını kazanması yetmeyecek, diğer maçların sonuçları da belirleyici olacak. 
EURO 2016 ELEMELERİ'NDE BUGÜN
B GRUBU
21.45 Belçika-İsrail
21.45 Galler-Andorra
21.45 G.Kıbrıs-B.Hersek
H GRUBU
21.45 Bulgaristan-Azerbaycan
21.45 İtalya-Norveç
21.45 Malta-Hırvatistan

 A Milli takımımız Fransa yolunda yeni bir zafer peşinde

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...