Türkiye'den kaçtı, ülkesinde ortaya çıktı!

Türkiye'den kaçtı, ülkesinde ortaya çıktı!

SPOR Haberleri

Türkiye'den kaçarcasına ayrılan Porto Rikolu voleybolcu Karina Ocasio ülkesinde ortaya çıktı.

Ankara'daki patlamaların ardından Türkiye'den ayrılan Porto Rikolu voleybolcu ortaya çıktı, sessizliğini bozdu. Bayanlar Voleybol 1. Lig'in yeni ekiplerinden Salihli Belediyespor'un kulüp başkanı Cemal Murat Erim, önceki gün yaptığı açıklamada, yeni transferleri 30 yaşındaki Karina Ocasio'nun, başkentteki terör saldırısı sonrası apar topar eşyalarını toplayarak kaçtığını ve Türkiye'den ayrıldığını söylemişti. 
 
Akıbeti merak konusu olan Karina Ocasio'nun ülkesine gittiği ortaya çıktı. Geri döndüğü Porto Riko'da açıklamalarda bulunan deneyimli voleybolcu, Türkiye'de hissettiklerini aktardı, aldığı kararın detaylarını anlattı. 2010-11 sezonunda da Galatasaray forması giyen oyuncu, dört yıllık aranın ardında Türkiye'ye dönmekten mutlu olduğunu ancak sonrasında işlerin değiştiğini söyledi. 
 
"Galatasaray çok keyifliydi" 
Kendisine tekrar Türkiye'ye dönme fırsatı veren Salihli yöneticilerine teşekkür eden Ocasio, "Aldığım karar kişiselleştirilmemeli. Kulübe karşı bir şey değildi. Tam tersine ben Galatasaray'da oynadığım dönemde büyük keyif almıştım. İnsanlar bana hep iyi  davranmışlardı. Bu yüzden de zaten tekrar o ülkeye dönmek istedim. Ancak sonra saldırı gerçekleşti. Ben bir anneyim ve bu tip şeylerin olduğu bir ülkede huzur olmayacaktı" dedi.
 
"Porto Riko'dan mesaj yağıyordu" 
Başkentte gerçekleşen saldırıyı ilk öğrendiği an yaşadıklarını da anlatan milli voleybolcu, "Ben ne olup bittiğinin farkında değildim. Telefonumu elime aldığımda Porto Riko'daki akrabalarım ve arkadaşlarımdan mesajlar yağdığını gördüm. Benden dikkatli olmamı istiyorlardı. O zaman ne olup bittiğini anladım" şeklinde konuştu.
 
"Yalnız olsam Türkiye'de kalırdım"  
Porto Rikolu sporcu şöyle devam etti: "Kızım ve annemle beraberdim ve bu yalnız olmaya benzemiyordu. Türkiye'de eğer yalnız yaşıyor olsaydım, biraz daha risk alır ve beklerdim. Ancak o an ilk olarak annelik içgüdüm devreye girdi ve ayrılmaya karar verdim. Ben ve ailem için güvenli olmayacağını düşündüm".  
 
"Salihli'ye teşekkür ediyorum"
Ve şöyle bitirdi: "Salihli Belediyespor yetkililerine bana bu fırsatı verdikleri için müteşekkirim. Birlikte geçirdiğimiz sürede bana çok iyi davrandılar. Olanlar yüzünden onları suçlayacak değilim. Sadece ailemin güvenliği için bir karar aldım".  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...