Ronaldo: Arda'nın transferi herkesi şaşırttı

Ronaldo: Arda'nın transferi herkesi şaşırttı

SPOR Haberleri

Real Madrid'in yıldızı Ronaldo, 'Altın Ayakkabı Ödül Töreni' için Madrid'de düzenlenen törende çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte 'CR7' lakaplı Ronaldo'nun sözleri:
 
'Arda işi umarım çözülür'
 
“Arda'yı çok beğeniyorum. Yetenekleriyle İspanya Ligi'ne renk katıyor. Transferi gerçekten herkesi şaşırttı. Ocak'a kadar oynamaması üzücü. Hem bir futbolcu hem de futbolsever olarak böyle düşünüyorum. Herkes onun sahada olmasını istiyor. Umarım bir çözüm bulunur.”
 
'Seyirciniz renk katar'
 
“Elemelerin son bölümünde Türkiye'nin yaptığı müthiş çıkış övgüye değer. Açıkçası finallere kalmanız beni sevindirdi. Türkiye zaten bunu haketti. Türk seyirciler şampiyonaya renk katacaktır. Türkiye'ye ve özellikle Arda'ya turnuvada başarılar diliyorum...”
 
Messi'yi rakip saymadı!
 
“ESM (Avrupa Spor Medyası) Ödülü'nü almak benim için çok önemli. 1-2 Avrupa Gol Krallığı Ödülü alırım diye düşünüyordum ama 4 oldu. Umarım seneye de alırım ama önemli rakiplerim var. Rooney'yi beğeniyorum, Aguero çok formda ve Lewandowski adeta şov yapıyor. Benzema da gününde olursa çok tehlikeli...”
 
Kaynak:Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...