Schalke, Olcay Şahan'ın peşinde!

Schalke, Olcay Şahan'ın peşinde!

SPOR Haberleri

Bundesliga ekibinin menajeri, Olcay Şahan'ın ismini transfer listesine yazdı.

Beşiktaş'ın milli yıldızlarına teklif üstüne teklif geliyor.. Bu sezon gösterdikleri başarılı performanslarıyla Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup ile birlikte şimdi de Olcay Şahan, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin gözdesi olmayı başardı. Töre ve Oğuzhan'ı İngiliz ekipleri yakın takibe alırken; Olcay Şahan'ı da Alman patentinden dolayı ilk olarak Bundesliga ekipleri listelerine dahil etti. Bu kulüplerden en istekli olanı ise Schalke.. Draxler ve Farfan gibi hücumcularını kaybeden Alman ekibinin menajeri Andre Breitenreiter aralarında Olcay Şahan'ın da yer aldığı 4 futbolcu için rapor hazırladı. Listede bir dönem Sivasspor'da forma giyen Rennes'den Kamil Grosicki, PSG'den Lavezzi, Basel'den Gashi ve Beşiktaş'tan Olcay Şahan var. 
 
2018'e kadar anlaşması var 
28 yaşındaki Türk futbolcunun doğum yerinin Düsseldorf olmasının avantajı vurgulanırken şu ifadelere yer verildi: "Bayer Leverkusen'de kendini gösterdikten sonra Kaiserslautern'e geçti. Ancak Kaiserslautern, Olcay için bir yatırımda bulunmadı. Bunun üzerine oyuncu da Beşiktaş'ın yolunu tuttu. Türk Milli Takımı'nda da forma giyen Olcay takımının vazgeçilmezleri arasında. Boğaz ekibiyle 2018'e kadar kontratı var ve iyi performans sergilediği, çok sevildiği Beşiktaş'ı ikna etmek de hiç kolay değil."
 
Beşiktaş'ın enerji kaynağı
Olcay, siyah-beyazlı ekibin neşe kaynağı olmayı sürdürüyor. A Milli Takım'daki pozitif tavırları, yedekliği sorun etmemesi ve oyuncuları birbirine kaynaştırmada kaptan Arda ile birlikte başrolü üstlenen Olcay; bu konuda teknik direktör Güneş'in de adeta 'enerji kaynağı' olmayı başardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...