Aziz Yıldırım'dan RVP için Arda'lı cevap

Aziz Yıldırım'dan RVP için Arda'lı cevap

SPOR Haberleri

Yıldırım İspanyollar'a kapıyı kapattı: "Biz de 6 ay oynamayacak Arda'yı onlardan kiralık istedik, vermediler. Van Persie'yi en iyi şekilde kullanacağız."

Barcelona'ya yakın El Mundo Deportivo Gazetesi'nin, “Barça, devre arasında Van Persie için Fenerbahçe'nin kapısını çalacak” haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Hollandalı oyuncunun, kulübede kaldığı için bozuk ruh hali ve hocası Pereira ile yaşadığı sorunlar da transfer ihtimalini güçlendiren noktalar olarak öne sürülmüştü. Ancak sarı-lacivertliler'in bu iddialara cevabı gecikmedi. Bizzat Başkan Aziz Yıldırım, İspanyol devine kapıyı kapattı... Yakın çevresinin, “Ne yapacaksınız?” sorularına Yıldırım'ın, “Biz de takımından 6 ay uzak kalacak olan Arda'yı Barcelona'dan kiralık istedik. Ancak vermediler. Demek ki, iyi futbolcular verilmiyor. Biz de Van Persie'yi en iyi şekide kullanacağız” karşılığını verdiği öğrenildi.
 
Hollandalılar forma giydirdi
 
Dünya devleriyle kapışıp, Van Persie'yi bu şekilde renklerine bağladıklarını da hatırlatan Yıldırım'ın bir hatırlatma da taraftar üzerinden yaptığı ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin patronu, “Taraftar onu çok seviyor. Kulübede olması bile tribünlerin coşmasına yetiyor. 11 numaralı Robin van Persie forması ise yok satıyor” sözleriyle de tribünün sesine kulak verdiklerini hatırlattı. 
 
Kaynak:Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...