Stoch adeta kurudu!

Stoch adeta kurudu!

SPOR Haberleri

Son üç sezondur geçici olarak başka takımlarda forma giyen F.Bahçeli Stoch, en kötü kiralık sezonunu geçiriyor.

Miroslav Stoch Fenerbahçe'ye geldikten sonraki dönemde en kötü kiralık sezonunu geçiriyor. Sarı-lacivertlilerden önce Yunan ekibi PAOK, ardından Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain ve sonrasında da son olarak bu sezon Bursaspor'a geçici olarak giden Slovak futbolcu, ilk 5 maçını boş geçti, en kötü performansını yeşil-beyazlı ekipte ortaya koydu.


PAOK'ta 3 gol


2013-14 sezonunda PAOK forması giyen oyuncu, o oynadığı ilk beş lig maçında üç gol kaydetmiş, aynı süreçte bir de gol pası vermişti. Stoch sezon sonuna gelindiğinde PAOK'ta 10 gol-13 asist yapıp 23 gole direkt etki etmişti.  


Al Ain'de 3 gol 


2014-15'te Al Ain forması giyen Miroslav Stoch, Arap ekibinde fırtına gibi esmişti. Al Ain formasıyla ligde çıktığı ilk 5 lig maçında 3 gol atan oyuncu iyi bir başlangıç yapmış, sezonu da 13 golle noktalamıştı.  


Bursa'da sıfır çekti


Şu ana kadar Bursaspor formasıyla ligde 5 ve Şampiyonlar Ligi'nde 2 maça çıkan yıldız futbolcu henüz golle tanışamadı, sadece bir tane asist yapabildi. Oysa Stoch'un önceki deneyimleri oldukça başarılıydı.


İlk 5 lig maçında Stoch:


SEZON            KULÜP         GOL 
2015-16          Bursaspor       0
2014-15          Al Ain               3                    
2013-14          PAOK               3 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...