Haftanın MVP'si Young

Haftanın MVP'si Young

SPOR Haberleri

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Yunanistan temsilcisi Olympiakos'un ABD'li oyuncusu Patric Young, ilk haftanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

THY Avrupa Ligi'nin internet sitesinde yer alan haberde, Olympiakos'un  konuk ettiği Hırvat temsilcisi Cedevita Zagreb'i 76-61 yendiği karşılaşmada 16  sayı, 6 ribaunt, 2 asist, 2 top çalma ve 4 blokluk bir performans sergileyen  Young, haftanın MVP'si oldu. 
 
Karşılaşmada 9'da 6 iki sayılık ve 7'de 4 serbest atış yüzdesiyle  oynayan Young, karşılaşmayı da 26 indeks puanıyla tamamlayarak sezonun ilk  haftasının en iyi performansına imza attı. ABD'li basketbolcu, geçen sezon  Galatasaray'da forma giymişti. 
 
Haftanın en değerli ikinci basketbolcusu, Fransız temsilcisi  Limoges'dan Heiko Schaffartzik oldu. Anadolu Efes'in Limoges'u deplasmanda 89-77  yendiği maçta takımına galibiyeti getirememesine rağmen iyi bir performans  gösteren Alman oyun kurucu, mücadeleyi 5'te 4 üçlük isabetle 20 sayı ve 5 asistle  tamamlamıştı. 
 
Zalgiris Kaunas'un Litvanyalı basketbolcusu Paulius Jankunas ise  takımının Polonya temsilcisi Stelmet Zielona'yı deplasmanda 66-62 yendiği  mücadelede 17 sayı, 11 ribaunt, 2 asist, 2 blok ve 1 top çalmayla 25 indeks puanı  toplayarak haftanın en iyi 3'ü arasına girdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...