Beşiktaş'ta Quaresma ikilemi

Beşiktaş'ta Quaresma ikilemi

SPOR Haberleri

Sol kanatta Olcay Şahan'ın başarılı performansının yanında Quaresma'nın da form grafiğini yükseltmesi, Şenol Güneş'in kafasını karıştırıyor.

Beşiktaş'ın başarılı çalıştırıcısı Şenol Güneş, bugün oynayacakları Rizespor mücadelesi öncesinde tatlı bir kadro krizi yaşıyor. Kale, savunma ve forvet tercihlerini kararlaştıran tecrübeli teknik adamın; sol kanat konusunda ise kararsız olduğu öğrenildi. Ön libero hattını; Oğuzhan Özyakup ve Atiba Hutchinson'un üzerine kuracak olan Güneş'in; orta alanın ortasında Jose Sosa'yı, sağ kanatta ise Gökhan  Töre'yi görevlendireceği; ancak sol hatta Ricardo Quaresma ve Olcay Şahan arasında tercih yapmakta zorlandığı bildirildi. Milli takımlarından oldukça moralli dönen ikilinin, takım çalışmalarındaki formundan oldukça memnun olan Şenol hocanın, bu konudaki kararını maç saatine kadar kesinleştirmeyi planladığı ifade edildi.
 
İkilem yaşıyor
 
Tecrübeli hocanın bu bölge konusunda ikilemde olmasına rağmen Çaykur Rizespor maçında sonuç olarak Olcay Şahan'a görev vereceği konuşuluyor. Başarılı çalıştırıcının; gelecek hafta Lokomotiv Moskova'yla oynanacak mücadeleyi göz önünde bulundurup, Ricardo Quaresma'yı bu oyuna saklaması bekleniyor.
 
Kaynak:Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...