Güneş, 'Selçuk'un tek sırrı çalışmak'

Güneş, 'Selçuk'un tek sırrı çalışmak'

SPOR Haberleri

Şenol Güneş, İzlanda maçında müthiş bir frikik golü atan Selçuk İnan'ı futbolcularına örnek gösterip duran topların öneminin altını çizdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcularıyla yaptığı toplantıda duran topların önemine vurgu yaptı. A Milli Takımımız'ın İzlanda ile oynadığı maçta golü atan Selçuk İnan'ı oyuncularına örnek olarak gösteren Güneş, şöyle konuştu: 
 
'BAZEN OLMAZ'
 
“BİR duran top, bir takımın, bir ligin bazen de bir ülkenin kaderini değiştirebiliyor. 90 dakika istediğiniz topu oynayın, istediğiniz atakları yapın ama bazen olmayınca olmaz. Ama yere bir top konuyor. Adı duran top. Bir şut çekiliyor, o top ağları bulduğu an her şey değişiyor. Binlerce örnek var böyle. En yakın, en canlı örnek Selçuk'un serbest vuruşu. Attığı golle ülke futbolunun kaderini değiştirdi. 
 
Selçuk, Manisa'da da Trabzon'da da G.Saray'da da bu golleri atıyordu. Tek bir sırrı var, çalışmak. Duran toplardaki başarı, çalışmayla doğru orantılı. Bu konuda her biriniz kendinizi geliştirin. Günü geldiğinde siz de bir takımın ya da bir ülkenin kaderini değiştirebilirsiniz.”
 
Kaynak:Vatan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...