Ufuk Sarıca: 'Net bir galibiyet aldık'

/ Kaynak: AA
Ufuk Sarıca: 'Net bir galibiyet aldık'

SPOR Haberleri  / AA

Ufuk Sarıca, "Türk Telekom karşısında 3 uzuna dönerek ribauntlarla ilgili sıkıntıyı giderdik ve net bir galibiyet aldık" dedi.

Sarıca, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş Sompo Japan,  Barcelona Lassa ve Türk Telekom galibiyetleriyle çok güzel bir haftayı geride  bıraktıklarını söyledi. 
 
Türk Telekom karşısında ilk periyot hariç mükemmel oynadıklarını  kaydeden Sarıca, "Barcelona Lassa maçının ardından 40 saat geçmeden Türk Telekom  karşısına çıktık. Müsabaka içinde 3 uzuna dönerek ribauntlarla ilgili sıkıntıyı  giderdik ve skor üstünlüğünü ele geçirerek net bir galibiyet aldık. Türk  Telekom'a başarılar diliyorum, onlar iyi bir takım. Yarından itibaren  Panathinaikos maçına hazırlanacağız" diye konuştu. 
 
Spor Toto Basketbol Ligi'nde ilk 2 haftayı kayıpsız geçen Pınar  Karşıyaka, THY Avrupa Ligi C Grubu'nun ikinci maçında 22 Ekim Perşembe günü  deplasmanda Yunan ekibi Panathinaikos'la karşılaşacak. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...