HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Çalımbay: "3-4 olması lazımdı"

Kaynak:
Çalımbay: "3-4 olması lazımdı"

SPOR Haberleri  / 

Rıza Çalımbay, “Maçın başında sonuna kadar oyundan kopmadık. Maçı belki daha farklı kazanabilirdik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik” dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa, evinde Medicana Sivasspor'u 2-1 ile geçti. Maç sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bekledikleri gibi bir karşılaşma olduğunu belirterek, “Maçın başında sonuna kadar oyundan kopmadık, hata da yapsak. Maçı belki daha farklı kazanabilirdik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. İyi şanslar yakaladık. Son vuruşlarda dikkatli olsak farklı kazanabilirdik. Önemli olan bu maçları galibiyetle bitirmek. Ben takımımı tebrik ediyorum. Maçın başından sonuna kadar oyundan kopmadıkları için. Ben Sivasspor'u da tebrik ediyorum, daha iyi yerlere geleceklerdir” dedi.


“SKORUN 3, 4 OLMASI LAZIMDI”
2-0'dan sonra çok iyi pozisyonlar yakaladıklarını belirten tecrübeli teknik adam, “Skorun 3, 4 olması lazımdı. Bunları atamazsan oluyor. Bizim takımda rölantiye alma gibi bir şey söz konusu değil. İzin vermemiz mümkün değil böyle bir şeye. Biraz daha ileride top tutabilseydik, sonrasında da ister istemez kapandık. Biz her zaman hücum düşünen takımız. Bugüne kadar hep ölü toplardan gol yedik. Yapmamamız gereken bir hatadan dolayı faul oldu. Bir sürü pozisyon oldu maçta, bunları değerlendirmemiz gerekiyordu. Hakan'ın attığı frikik gol olsa maç bitmişti. Bunların farkındayız inşallah daha iyi duruma geleceğiz” şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...