Volkan Demirel'e köşe yazılarında sert tepki!

/ Kaynak: İHA
Volkan Demirel'e köşe yazılarında sert tepki!

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe Kayserispor maçına Van Persie'nin attığı mükemmel frikik golünün yerine maç sonunda yaşanan çirkin hareketler damgasını vurdu.

Maçın uzatma dakikaları oynanırken Kayserisporlu Furkan Özçal ile Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel arasında tartışma yaşandı. Üzerine doğru koşan Furkan'a ağını taktıran Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, daha sonra genç futbolcunun üzerine yürüdü. Diğer oyuncularında devreye girmesiyle olaylar daha da büyüdü, maçın hakemi Mete Kalkalavan uzaktan izlediği olaylar sonucunda çizgi hakemiyle konuşarak Volkan Demirel'e sarı kart gösterdi.


Bugünkü köşelerinde maçı değerlendiren köşe yazarları Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel'i sert dile eleştirdi.
Sabah Gazetesi yazarı Ermen Toroğlu köşesinde şunları yazdı:


VOLKAN ZİHNİYETLİ FUTBOLCUNUN MİLLİ TAKIM'DA YERİ YOK
Volkan Demirel'in maç bitiminde yaptıkları çok çirkindi. Sosyal medyada "İşte bu yüzden Milli Takım'a alınmıyorsun" diyorlar. Haklılar. Ne gerek var gidip kafanı rakibinin alnına dayıyorsun? Nedir bu kabadayılık? Fatih Terim, Volkan'ı Milli Takım'a alsa ben Milli Takım yorumları yapmam. Volkan zihniyetli futbolcunun Milli Takım'da yeri yok.


Volkan'a en sert tepkilerden biriyse Milliyet'in köşe yazarı Ercan Güven'den geldi. Güven köşesinde şunları yazdı


BİR DOKTORA GİT VOLKAN!
Doksan dakika ardından uzatma süresi de tamamlanıp 10 saniye geçmişken Furkan'a horozlanan Volkan'ın maçı skandala çevirme girişimini yazmıyorum bile... Nasıl ki, terör haberlerine teröre yarayacak şekilde yaklaşmamamız gerekirse, futbol terörüne de aynen. Bir doktora git Volkan!


Kemal Belgin ise Türkiye Gazetesi'ndeki yazısında Volkan Demirel'in hareketini 'kabadayıca' olarak değerlendirdi.


'KABADAYICA'
Furkan'ın Volkan tarafından "kabadayıca" nakavt edilişine açık ve net görgü alanında olmasına rağmen çizgi hakemiyle bayraklı meslektaşına danışma gibi bir dümene yattı! Mete kardeşimiz anlaşılan o ki, sen göğsündeki kokardı biraz erken almışsın…

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...