HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fernandes'ten Türkiye itirafı!

Kaynak:
Fernandes'ten Türkiye itirafı!
Fernandes, Beşiktaş, Haber

SPOR Haberleri  / 

Lokomotiv Moskova forması giyen Beşiktaş'ın eski futbolcusu Manuel Fernandes, kariyerinin en iyi dönemini Türkiye'de geçirdiğini itiraf etti

Perşembe günü Lokomotiv Moskova forması altında eski takımı Beşiktaş'a rakip olacak olan Manuel Fernandes, Türkiye'de forma giydiği dönemleri özlediğini söyledi. Portekizli futbolcu, Beşiktaş'ta forma giydiği döneme değinerek, "Türkiye'yi özlüyorum. Beşiktaş'ta oynamak güzeldi. Profesyonel açıdan kariyerimin en iyi dönemiydi. Şimdi kariyerimde yeni bir evredeyim ve mükemmeli yakalamak için elimden geleni yapıyorum" dedi. Beşiktaş taraftarlarına kendisine verdikleri destekten ötürü teşekkür eden Fernandes, yeniden Türkiye'ye dönüp, vatandaşı Ricardo Quaresma ile birlikte forma giymeyi isteyip istemediği sorusuna, "Türkiye'de oynamak harikaydı. Eğer kader bizi tekrar buluşturursa, bundan mutlu olurum" cevabını verdi. 


Favori moskova 
Fernandes, Beşiktaş'la oynayacakları maça da değinerek, "Çok zor bir maç olacak. Kendi evimizde oynayacağız ve grupta ilk sırada yer alıyoruz. Eşit bir oyun olacak. Az hata yapan 3 puan alacaktır. Ama bana göre maçın favorisi Lokomotiv Moskova" diye konuştu. Portekizli oyuncu, eski takım arkadaşlarına kar??ı oynamaktan mutluluk duyacağını da belirtti. 

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...