8 haftada 9 teknik adam gitti

/ Kaynak: AA
8 haftada 9 teknik adam gitti

SPOR Haberleri  / AA

PTT 1. Lig'de Sefer Yılmaz'ın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesinin ardından 8 haftada teknik adam değişikliğine giden takım sayısı 9'a çıktı.

Ligde 8. haftaya kadar Alanyaspor, Balıkesirspor, Boluspor, Kardemir  Karabükspor, Karşıyaka, Kayseri Erciyesspor, Şanlıurfaspor ve Yeni Malatyaspor,  teknik direktörlerini değiştirirken, 9. değişiklik Giresunspor'dan geldi. 
 
Yeni Malatyaspor'a 2-1 mağlup olan ve taraftarın tepki gösterdiği  Giresunspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz'ın sözleşmesinin karşılıklı olarak  feshedildiği açıklandı. 
 
Geçen yıl Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın yardımcısı olarak görev yapan  Sefer Yılmaz'ın çalıştırdığı Giresunspor, 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3  mağlubiyet alarak 8. haftayı 9 puanla 12. sırada tamamlamıştı. 
 
Ligde teknik direktör değişikliğine gitmeyen 9 ekipten 7'si (1461  Trabzon, Adanaspor, Altınordu, Denizlispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor,  Göztepe ve Vartaş Elazığspor) sezona geçen seneki teknik adamlarıyla devam  ederken, diğer ikisinde (Adana Demirspor, Samsunspor) ise bu sezon başında anlaşılan isimler bulunuyor.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...