Eyüp Arın, 'Sahada biten bir rekabet olsun'

/ Kaynak: AA
Eyüp Arın, 'Sahada biten bir rekabet olsun'

SPOR Haberleri  / AA

Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın, Altınordu karşılaşmasında iyi oynamalarına rağmen kaybettikleri için üzüntülü olduklarını söyledi.

Arın, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında,  çıkışlarını sürdürmek için Altınordu maçına çok iyi hazırlandıklarını anlattı. 
 
Karşılaşmanın zor olacağını tahmin ettiklerini aktaran Arın, "Çok  arzulu başlamıştık, maçın başında öne de geçmiştik. Çok önemli pozisyonlar da  bulduk. 2 farklı öne geçebilsek oyunun şekli değişecekti. Rakip öne geçince oyunu  istediği gibi kontrol etti. Altınordu'yu tebrik ediyorum. Oyuncularımı da  kutluyorum. O gün maçı izleyenlerin çok büyük keyif aldığını düşünüyorum. İyi  oynadığımız bir maçı kaybettik onun üzüntüsünü yaşıyoruz'' diye konuştu. 
 
Adana derbisi 
 
Arın, hafta sonunda Adana Demirspor ile oynayacakları derbiye de  değinerek,  iki Adana ekibinin çok dostane bir maç oynayacağına inandığını ifade  etti. 
 
Bu rekabetten kazananın yine Adana olacağını vurgulayan Arın şöyle  konuştu: 
 
''İki camia için gönülden tek isteğim var; fair play içerisinde,  eskiden olduğu gibi sahada biten bir rekabet olmasını diliyorum. Sahanın içinde  biten ve dostça sona eren bir maç olmasını istiyorum. Her şeyin sahada kalacağı  bir maç olsun. Bu konuda hem bizim camiamıza hem de güzide Adana Demirspor  camiasına uyarıda bulunuyorum. Gelsinler şenlik içerisinde maçı izlesinler,  şenlik içerisinde, eğlenerek maçtan ayrılsınlar. Böyle bir ortamda bir ilk, bir  örnek maç olmasını diliyorum. Bunu her iki takımın taraftarından bekliyorum.  Dostane ve seyir zevki yüksek bir maç olacağına inanıyorum.'' 
 
Arın, bir gazetecinin, "Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman  Özköylü'yle maç öncesi bir araya gelir misiniz" şeklindeki sorusuna ''Özköylü  benim arkadaşım, saha dışında da görüşüyorum. Ortamı sakinleştireceğini bilsek,  hissetsek Osman hocayla ele ele tutuşup her tarafta gezeriz. O da Adana'ya hizmet  eden iyi bir hocamız. Adana'ya hizmet etmeye çalışıyoruz. Sahada da iyi olan  taraf kazansın'' diye cevap verdi. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...