Galatasaray'dan tarihi mağlubiyet! 11-1

Galatasaray'dan tarihi mağlubiyet! 11-1

SPOR Haberleri

UEFA Gençlik Ligi C Grubu'ndaki 3. maçında Benfica U19'u konuk eden Galatasaray U19, öne geçtiği karşılaşmayı 11-1 kaybetti.

UEFA Gençlik Ligi'nde mücadele eden Galatasaray U19 takımı, Benfica U19 takımına 11-1 mağlup olarak büyük bir hüsran yaşadı.


Bu sonuç, organizasyon tarihinin en farklı skoru olarak tarihe geçti.


Sarı-kırmızılı takım 16. dakikada Volkan İşsever'in penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Portekiz temsilcisi Diogo Gonçalves (2), Jose Gomes ve Renato Sanchez'in golleriyle ilk yarıyı 4-1 önde tamamladı.
 
İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Benfica U19 Takımı, Diogo Gonçalves, Jose Gomes (2), Joao Carvalho (2-biri penaltı), Hildeberto Pereira, Francisco Reis Ferreira sayılarıyla sahadan farklı galip ayrıldı: 1-11.
 
Bu sonuçla 3'te 3 yapan Benfica 9 puanla liderliğini sürdürdü. Diğer maçta Astana'yı 7-1'lik skorla deviren Atletico Madrid ise puanını 6'ya çıkardı. Galatasaray ise 3 puanla 3. sırada yer aldı.
Kaynak:Haber7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...