Şota'dan Juventus taktiği

Şota'dan Juventus taktiği

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Sivasspor karşısında 4-2-3-1'den vazgeçip, Juventus'un uyguladığı 3'lü defans ve 6'lı orta saha sistemiyle sahaya yayılacak.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Sivasspor karşısında büyük bir sürprize imza atarak 3-6-1 sistemine geçiş yapmaya hazırlanıyor. Basına kapatılan son taktik antrenmanlarda; bu sistemi deneyen Gürcü teknik adam, Sivasspor'u kalabalık orta saha ile durdurmayı amaçlıyor. Şota en büyük sürprizi ise forvet hattında yapacak. 
 
DENİZ YILMAZ 11'DE, ONUR KIVRAK YİNE EVDE
Forvette denediği gurbetçi oyuncu Deniz Yılmaz'ı bugün sahaya sürmeye hazırlanan Şota Arveladze, savunma kurgusunu ise Mustafa- Douglas-Medjani üçlüsünden oluşturacak. Cavanda'ya orta sahanın sağında, Yusuf'a ise solunda görev verecek olan Şota, bu sistemle Trabzonspor'da uzun zamandır uygulanan 4-2-3-1'lik oyun kurgusundan da vazgeçecek. Şota yeni sistemle öncelikle defans güvenliğini sağlamayı amaçlıyor. Sakatlıkları bulunan Constant ve Mehmet ile sakatlığı geçmesine rağmen morali bozuk olan Onur Kıvrak ise kadroya alınmadı. 
 
Kaynak:Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...